DentalSave tandtechniek,arbeidsveiligheid


Rosmolen 14 7665 EJ Albergen
085 273 60 69 Klik om te bellen

Over DentalSave tandtechniek,arbeidsveiligheid

Al ruim 31 jaar ben ik werkzaam in een tandtechnisch laboratorium, maar ik start op 13 augustus 2018 met een eigen tandtechnisch laboratorium in Albergen. Naast de dagelijkse werkzaamheden in de praktijk ben ik ook docent op de DHTA te Utrecht, en daar leidt ik tandtechnici op.


Als KPT`er (Klinisch ProtheseTechnicus) ga ik vanuit een samenwerkingsverband werken met een tandarts, implantoloog of kaakchirurg. Samenwerking met uw eigen tandarts is voor mij ook geen probleem en zal in goed overleg gaan met alle betrokkenen. Hebt u geen tandarts dan kunt u ook een volledige of gedeeltelijke gebitsprothese door mij laten aanmeten. Door het volgen van beroepsgerichte vakcursussen via het kwaliteitsregister mag ik ook gedeeltelijke gebitsprotheses aanmeten.


Een KPT`er heeft na de opleiding voor tandtechnicus zich gespecialiseerd in gebitsprotheses. Deze opleiding heb ik gevolgd aan de IVT/DHTA te Utrecht en de afdeling Orale Functieleer van het Radboud UMC te Nijmegen. Binnen de opleiding van de KPT is er ook de opleiding Specialist Implantologie bijgekomen en heb ik er een belangrijke specialisatie bijgekregen, die gericht is op het vervaardigen en aanmeten van implantaat gedragen gebitsprotheses.


Wat kan ik voor u betekenen:
-Geheel vrijblijvend advies en informatie over uw huidige gebitsprothese
-Reparatie en aanpassing van uw gebitsprothese
-Vernieuwing van uw gebitsprothese
-Vernieuwing of aanpassing van uw gedeeltelijk gebitsprothese, frameprothese
-Vernieuwing of aanpassing van uw gebitsprothese op bestaande wortels of implantaten
-Nazorg en onderhoud
-Vervaardigen van een opbeetplaat/splint, gebitsbeschermers, bleeklepel, anti-snurk beugel.

Wij verzorgen op zeer professionele wijze het voortraject en een eventuele doorverwijzing voor implantaten u naar een kaakchirurg of implantoloog. Het is altijd handig om voorafgaand aan een afspraak even te informeren bij uw zorgverzekering over de dekking van behandelingen.
Twijfelt u over een behandeling of wilt u graag meer informatie? Wij begrijpen dat de eerste stap soms lastig kan zijn. Neem daarom eens vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw vragen en kunnen u in veel gevallen direct antwoord geven!
Wij hanteren ruime openingstijden die aansluiten op de wensen van klanten en zal tezijnertijd op onze website bekend zijn.


Een onderdeel van onze onderneming bestaat uit Arbeidsveiligheid.
Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw personeel. Bij elke verandering in uw bedrijf of personeelbestand moet u een Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) laten uitvoeren. Vanaf 25 medewerkers is externe controle van uw RI&E-instrument verplicht. Wij verzorgen uw RI&E, het maken van uw BHV plan, ontruimingsplattegrond en protocollen wetgever. DentalSave verzorgt op het gebied van arbeidsveiligheid, Arbo technisch, veiligheidskundig advies. Arbeidsveiligheid is een aspect waar tegenwoordig steeds meer aandacht aan geschonken wordt binnen een bedrijf.
Voor het veiligheidsbeleid in uw tandheelkundige praktijk hebben wij een veiligheidskundige ter beschikking.

Diensten

Anti-snurkbeugel
Frames
Gebitbeschermers
Implantaat gedragen protheses.
Implantaten
Prothesen
Rebasingen
Reparaties
Splint

Onze locatie

Logo DentalSave tandtechniek,arbeidsveiligheid

DentalSave tandtechniek,arbeidsveiligheid

DentalSave tandtechniek,arbeidsveiligheid


Rosmolen 14 7665 EJ Albergen
085 273 60 69 Klik om te bellen