Jacobs&Schlette Dentalworks


Hanzestraat 25b 7622 AX Borne
074-3579871 Klik om te bellen

Over Jacobs&Schlette Dentalworks

Jacobs&Schlette Dentalworks is dé specialist op het gebied van frametechniek.

 

Wij zijn Tim Jacobs en René Schlette die samen meer dan 30 jaar ervaring hebben in de frametechniek. Na 13 jaar te hebben samengewerkt voor een werkgever hebben we in 2015 onze krachten gebundeld en een bedrijf gestart wat gespecialiseerd is in frametechniek. Onze visie over de frametechniek is door de jaren heen zo verfijnd dat wij staan voor o.a. de volgende punten.

- De frames worden in Nederland vervaardigd.  (Dus geen samengesmolten resten van oude gietkegels) - De frames krijgen allemaal dezelfde aandacht. (hoogwaardig kwaliteits eisen) - De frames krijgen een eind controle waar de functionaliteit en de passing  100%. - Er wordt in het ontwerp nauwkeurig gelet op de esthetiek. - De reparaties worden op een conventionele manier verricht. (Veel sterker en beter dan laserlassen) - Wij geven 1 jaar 100% garantie op alle frames - Voor het vergulden en titaniseren kunt u ook bij ons terecht.

Door o.a. de tevredenheid van onze klanten groeit ons bedrijf goed. Om de kwaleit te waarborgen gaan we ook hier zorgvuldig mee om. Ons team is nu uitgebreid naar 5 mensen die elk een specialisme hebben en staan voor dezelfde visie. 

Voor meer informatie kunt u ons bellen op het nummer 074 - 3579871 

of bezoek onze website www.jsdentalworks.nl

Diensten

Frames
Reparaties

Onze locatie

Jacobs&Schlette Dentalworks


Hanzestraat 25b 7622 AX Borne
074-3579871 Klik om te bellen