Mondzorg Brabant


Dr. Struykenplein 67-68 4812 TA Breda
076 785 1150 Klik om te bellen

Van prothetische zorg tot tandheelkundige zorg
Eerlijk en vrijblijvend advies
Contracten met alle zorgverzekeraars

Over Mondzorg Brabant

Bij Mondzorg Brabant, uw tandarts in Breda, kunt u op één adres terecht voor tandheelkundige behandelingen, advies rond gebitsprotheses, voorlichting en controle, het aanmeten en plaatsen, rebasen, correctie, reparatie en vernieuwing van uw kunstgebit. Kortom: voor alles van prothetische zorg tot implantologische zorg + mondhygiëne zijn wij dé tandarts van Breda.

U kunt in onze praktijk onder andere terecht voor: Algemene tandheelkunde, Mondhygiënebehandelingen, Porseleinen inlays en kronen, Implantologie, Endodontologie, Cosmetische tandheelkunde & Bleken.

Hiernaast hebben wij een eigen tandtechnisch laboratorium. Dit tandtechnisch laboratorium van Mondzorg Brabant is dé specialist in gebitsprotheses en kroon- en brugwerk. Het laboratorium werkt samen met tandartsen in heel Noord-Brabant op het gebied van gebitsprotheses, kronen, bruggen en implantaten van uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen.

De producten die het laboratorium maakt, bevatten uitsluitend materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen. De kronen worden bovendien geleverd met vier jaar garantie. Mondzorg Brabant kan zeer voordelige prijzen hanteren voor de producten omdat die in het eigen laboratorium gemaakt worden.

Onze specialisten staan 5 dagen per week, ook bij spoed, voor u klaar om u te helpen met al uw tandheelkundige problemen en vraagstukken. Maak vandaag nog een afspraak bij uw tandarts Breda of schrijf u snel in als u nog op zoek bent naar een tandarts in Breda!

Tijd voor een nieuwe glimlach. Ga ook naar dé tandarts van Breda

Foto's

Mondzorg Brabant

Diensten

Facings
Facings en inlays
Frames
Gebitbeschermers
Implantaat gedragen protheses.
Implantaten
Kronen en bruggen
Prothesen
Rebasingen
Reparaties
Snurksilensor
Splint

Onze locatie

Mondzorg Brabant


Dr. Struykenplein 67-68 4812 TA Breda
076 785 1150 Klik om te bellen