Tandprothetische Praktijk Duijzings


Lindeplein 4H1 6444 AT Brunssum
0455115381 Klik om te bellen

Over Tandprothetische Praktijk Duijzings

Tandprothetische Praktijk Duijzings in Brunssum - Alle zorg voor uw kunstgebit

Wat doet Tandprotheticus Duijzings?

Een tandprotheticus is een specialist in het vervaardigen van een kunstgebit. Hij maakt het kunstgebit zelf in nauw overleg met de cliënt. In nauw overleg met de cliënt wordt tandvorm, kleur en zetting aangepast aan de gezichtsvorm en wensen van de cliënt. U kunt vrijblijvend kennismaken met de tandprotheticus, voor kosteloos advies, prijsopgave, het vervaardigen van een nieuw kunstgebit, klikgebit en repareren van uw kunstgebit.

U ontvangt vanuit de basiszorgverzekering een vergoeding van 75% voor een nieuw kunstgebit. Voor het repareren en opvullen wordt zelfs 90% vergoed.

Kunstgebit en doorverwijzing

Als u een nieuw kunstgebit nodig heeft op dit moment een slecht passend of verouderd kunstgebit bezit, dan kan Tandprothetische Praktijk Duijzings u helpen. U kunt nu zonder verwijzing een afspraak maken.

Waarvoor kunt u terecht in de praktijk? 

* Advies/Informatie * Controle * Een nieuw kunstgebit * Repareren en opvullen van uw kunstgebit * Een klikgebit.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een kunstgebit/klikgebit worden grotendeels vergoed (75 tot 90%) vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u gerust contact opnemen.

Wanneer naar de praktijk komen voor advies?

* Als er pijnklachten zijn * Als uw kunstgebit los zit * Als u slecht kunt eten * Als uw gezicht is veranderd * Als u regelmatig reparaties aan uw kunstgebit heeft.

Een kunstgebit op implantaten (het klikgebit)

Als de natuurlijke tanden en kiezen niet meer te behouden zijn, was enige tijd geleden het losse kunstgebit de enige oplossing. Echter, veel mensen ondervinden daarbij hinder met eten, spreken en hun zelfvertrouwen. Het is nu mogelijk om op relatief eenvoudige wijze implantaten aan te brengen, waarmee het kunstgebit simpelweg wordt vastgeklikt. Vroeger was het plaatsen van implantaten een vrij eenvoudige ingreep, maar tegenwoordig is het plaatsen van implantaten een vrij eenvoudige ingereep. Voor het plaatsen van de implantaten wordt u doorverwezen naar een tandarts-implantoloog of kaakchirurg.

Diensten

Implantaat gedragen protheses.
Implantaten
Prothesen
Rebasingen
Reparaties

Onze locatie

Tandprothetische Praktijk Duijzings


Lindeplein 4H1 6444 AT Brunssum
0455115381 Klik om te bellen