TTL Geuzebroek Haarlem b.v.


Wilhelminastraat 67 2011 VL Haarlem
023-5319339 Klik om te bellen

Over TTL Geuzebroek Haarlem b.v.

Familiebedrijf sinds 1920, allround laboratorium dat ook tandtechniek zoals frames voor derden levert. Door onze omvang gebruiken wij alle materialen en implantaatmerken en zijn wij bekend met alle technieken.

MAATWERK
Ieder mens is uniek, daarom zijn al onze producten individueel vervaardigd. Natuurlijk voldoen ze aan de Wet Medische hulpmiddelen.

VAKMANSCHAP
Vakmanschap vereist kennis. Onze kennis wordt al sinds 1920 opgebouwd en gewaarborgd. Door onze ruime ervaring is tandtechnisch laboratorium Geuzebroek een betrouwbare leverancier. Wij gebruiken grondstoffen met de beste producteigenschappen. Bovendien letten wij op eventuele allergische reacties die onze producten kunnen veroorzaken, zodat wij onze klanten goed kunnen adviseren.

BESTELLEN EN BEZORGEN
Wij leveren door heel Nederland en erbuiten. Onze eigen chauffeurs of onze nachtkoerier komen bij u langs. Daarnaast kunt u altijd werk sturen naar onze postbus voor een snelle levering.

Productontwikkelingen

Vanaf de jaren 90 zijn de ontwikkelingen van een volkeramisch materiaal op gang gekomen. Deze hebben geresulteerd in de doorontwikkeling van zirkoniumdioxide. Dit materiaal vervangt goud bij het maken van kronen. Het wordt sinds 2004 in huis gefreesd op onze eigen 5-assige freesmachine.

In de loop der jaren zijn implantaten en sloten ook deel gaan uitmaken van de tandheelkundige oplossingen. Hierdoor kunnen we steeds mooiere oplossingen bedenken, die esthetisch een steeds fraaier resultaat geven.

Tandtechnisch laboratorium Geuzebroek heeft drie afdelingen: Prothese, Frame en Kroon- en Brugwerk. Daarmee zijn we een allround laboratorium. Door onze jarenlange ervaring op alle gebieden kunnen wij met alle materialen werken en die toepassen voor alle mogelijke oplossingen.

Door nieuwe mogelijkheden in de additievenproductie (AM) kunnen nu al vele zaken geprint worden in kunststof of metaal.

Ook in de tandtechniek is dat nu mogelijk en hebben wij een 3d printer staan om waar mogelijk onze productie te laten printen. Dit spaart vooral het milieu, omdat er minder materiaal verspilt wordt. Ook kan de tandarts zijn mondscans aan ons sturen, zodat er geen auto meer hoeft te rijden om afdrukken op te halen.

Diensten

Allergieprothesen
Combinatiewerkstukken
Facings en inlays
Frames
Gebitbeschermers
Implantaten
Kronen en bruggen
Prothesen
Reparaties

Onze locatie

TTL Geuzebroek Haarlem b.v.


Wilhelminastraat 67 2011 VL Haarlem
023-5319339 Klik om te bellen