Terug

Drame is gevallen?

De Carpentier

Goedemiddag,

 

Ik heb een probleem. Ik heb een ondergebitsframe met 4 kiezen. Helaas viel dit uit mijn handen. Nu krijg ik het niet meer goed in mijn mond, het is niet stuk. Ik ben al tweemaal bij de tandarts geweest, maar die krijgt het ook niet passend. Nu is mijn vraag, kan iemand dit nog goed krijgen? Ik was er altijd heel tevreden over, dus het moet toch wel weer passend gemaakt kunnen worden?  En wat zijn dan de kosten hiervan?

 

Vriendelijke groeten Maria


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

 

We zullen om het goed te kunnen beoordelen en maken een afdruk moeten nemen voor een gipsmodel en hierop kunnen we met wat ervaring en geluk uw frame wellicht weer passend krijgen.

 

De kosten voor dit werk schat ik op ca € 65,00

 

m vriendelijke groet

 

Marbus TPC  030-2614888


Antwoord van TTL Geuzebroek Haarlem b.v.

Beste Maria,

 Inderdaad zelfde relaas als boven. Afdruk en passend maken zijn bij ons de kosten EUR 68,-. Soms echter moet je een frame doorslijpen en opneiuw laserlassen om het weer passend te krijgen en heel soms is het een verloren zaak, omdat er teveel verbogen is en teveel spanningen in verschillende gebieden zijn ontstaan. Als u het door ons wilt laten, doen dan gaarne even bellen voor een afspraak dan kunnen we u inplannen en zorgen dat alles weer dezelfde dag gereed is.

Tel: 023-5319339, Wilhelminastraat 67, Haarlem