Terug

Wat kost een metalen plaatje met 4 kiezen en 1 tand ?

Haplo

Wat kost een metalen paatje voor bovenkaak met 5 elementen?


3 Antwoorden

Antwoord van Tandprothetische Praktijk R. Sanou / Technodent

De kosten van een frame prothese 5 elementen zal inclusief behandelkosten tussen de 700 en 800 euro uitkomen. de prijs is afhankelijk van de te vervangen elementen, tanden of kiezen.

 

Rob Sanou

Tandprotheticus te Amsterdam

020 4704650 


Antwoord van iDentical

De kosten van het maken van een frame is opgebouwd uit kosten voor tandarts en kosten voor de tandtechnische voorziening. De uiteindelijke kosten kunnen per individueel geval niet op afstand begroot worden. Wilt u bijvoorbeeld precisieverankering zodat u geen klammertje ziet, of bijvoorbeeld de klammers juist vergulden, dient de tandarts nog bijkomende verrichtingen plegen....al deze individuele wensen en noodzakelijkheden maken het onmogelijk op afstand een exacte prijs te geven. 

De "standaard" tandtechnische voorziening- frame bovenkaak 5 el.- kost volgens de prijslijst van de Nederlandse zorgautoriteit , NZA  €585,77,  bij iDentical krijgt u op deze prijs 20% korting.

bijkomend de "standaard" behandeling door de tandarts , volgens de NZA €313,80

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met iDentical.

www.identical.nu

m vr gr Rinze 


Antwoord van TTL Geuzebroek Haarlem b.v.

Bovenstaande prijzen zijn een juiste indicatie van prijzen. Het enig wat hier aan teogevoegd kan worden, is dat er een prijsverschil in de tandtechniek kan zitten doordat deze dan wel in Nederlands of het buitenland is gemaakt. Voor het Nederlandse product is een snellere levertijd en een hogere servicegraad te verwachten het laboratorium zit dan meestal in de buurt en bij klachten kunt u dan vaak rechtstreeks bij de tandtechnieker terecht. 

Bovendien is de levensduur en pasvorm vaak beter dan die van buitenlandse producten. U kunt dit echter navragen bij uw tandarts en vragen wat zijn verwachtingen zijn en ook waar hij/zij de producten betrekt. 

Met vr.gr. Esther Geuzebroek